My Life

By: WaWa Peace

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 22-Mar-2010 06:45 Email | Share | Bookmark
Reunion 79 Kick Off

 
 
 
 
Alkisahnya....bermula dari berjumpa semula di dlm fs dan fb maka terjadilah sesi reunion kick off ni...lau nak ikut memula wa ngan few kwn2 lain just nak duk jumpa n lepak2 biasa jer....skali ramai plak yg suh plan wat reunion sbb tuk sesi melepak ni notice very la the short period...so ramai la yg xdan nak adjust time dorang coz smua da duk bsepah2....mana yg ada incik somi nak kena folo time incik somi jgk...

almaklumlah...kami smua last jumpa thn 1996...pas SPM...pastu smua da ilang...mcm wa sendiri duk btapa kat JB je da dekat 6thn....ada yg duk sekampung pun xpernah berjumpa...ada lg yg best duk selang bape buah umah je dr umah wa...nak jumpa setahun sekali pun jgn harap coz memasing punya timing xkena.....setelah sesi perbincangan secara ala kadar maka berjumpa la kami di JM beriani Bangi....

Keadaan pd ari kita org jumpa tu very the havoc...mcm2 kisah zaman sek dl kuar....wa asyik kena jd bahan je la coz wa je sorang pompuan....tu br je dlm 20% dr smua kwn2 wa yg satu batch SPM 1996...yg ramai dtg aritu kwn2 class wa or lbh tepat lg wa punya geng time kat sek....wa dl amik Account so class 40% melayu 60% cina...dan lagi plak wa byk geng ngan budak laki jer...sbb bdk2 pompuan class wa very the "laku' untuk melayan "taman bunga" yg penuh jiwang...hahhahahahahha....wa xbape gemor sgt melayan taman bunga ni zaman sek2 dl...eceh.....

Time reunion kick off ni kami sepakat nak wat reunion yg lg happening yg mana smua leh join...batch wa dl ada 7 class n tiap class ada dlm 30 org....so very big event nak kena arrange ni nnti...skang ni pun wa n the group tgn giat wat "paper work" bg menjayakan OUR GRAND REUNION....


Ni la geng2 wa time form 5 dl..yg lelaki tu smua 1 batch ngan wa...yg pompuannya plak cuma yg pakai tudung biru muda n pakai bj itam tu je yg dtg...yg lelain tu adalah isteri2 kpd kwn2 wa...








View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net