My Life

By: WaWa Peace

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 16-Mar-2010 02:51 Email | Share | Bookmark
Runway...

 
 
 
 
 
 
Tara.....fashion show for 1 Malaysia 1 Halal kat Masjid negara...kali ni wa buh gmbar byk skit eh...skali ngan caption....

Sure korang akan ckp mcm familiar la muka2 yg lg 3 org tu....ni aksi time kat dlm waiting room...



Ni plak smua kena pakai jubah sbb xmo tunjuk dl la kununnya bj yg kami pakai kat org lain...


Style baru...berjubah purple dan berkelubung...hahahhahahahah


Baju yg diperagaan adalah koleksi D' Zain....pasan tak bj wa tu cam beso skit....jenuh ken control time nak jln sbb pinggang kain dia beso..so kain agak londeh skit..takut tpijak...kang malu mak nyah....hehehehhehehe


This one after show....muka smua da lega....


smua kena maintain senyum lg tu...padahal punya la panas n berpeluh...mkn pun blum time tu...bayangkan la dtg seawal kul 9am tuk makeup...show after zohor....

Apapun it was fun n the excitement wallahhhh... anyone want me to be ur model...hehhehehehehehehe


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net