My Life

By: WaWa Peace

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Friday, 6-Mar-2009 03:48 Email | Share | | Bookmark
Apa-Apa Ajerrrrr

 
 
 
View all 11 photos...
Acara tembak menembak kearah ciptaan tuhan selain manusia...Smua ni amik pas ujan waktu kat kampung..lokasinya adalah tanah seciput di bahagian bakang umah...


Setandan Pisang yg tak sempat nak dibawa belayar. Tersadai kat pintu dapur umah


Sepasang selipar buruk yg menjadi alas kaki agar kaki tak cedera.


Kelopak2 jantung pisang yg da tua..Bahagian yg muda da selamat dibuat masak lomak...omak ai..sodapnya mkn ngan ikan kembung goreng + sambal belacan..yummy...yummy..


Ntah kucing sape tgk skodeng penghuni umah..dia heran sbb aritu umah bising benau..slalu sunyi sepi cam xde owang..ni riuh bagai nak roboh umah...


Penyepit baju yg masih lagi berkhidmat walaupun warnanya pun da pudar...


Buah terung pipit...sodap msk tumis buh ikan bilis ngan telur....

nota kaki kampungku :- yuk la singgah kat http://butikwawa.fotopages.com..cuci mata tgk bj..mana la tau kot ada yg terpikat dihati



Wednesday, 25-Feb-2009 11:50 Email | Share | | Bookmark
PGLM

 
 
 
View all 8 photos...
Buat smua kengkawan yg singgah kat umah wa ni...memula skali wa nak mintak maaf la yer kalau wa da lama tak ziarah umah kowang...smua tu bukannya disengajakan...kowang smua tgk la umah wa ni pun da jarang wa kemas...mihahahahahha...pasni wa nak kena renovate kit umah wa ni sbb since ramai kwn2 yg dan pindah umah dr FP ke blog..maka...kena la renovate apa yg ptt sbb kang sesat lak bila nak g umah kowang..tak pun bila pegi ketuk2 pintu xleh masuk or da xde owang pun...so before wat renovation tu wa buang la sawang yg da mula bergayutan ni...

So kali nak cite psl PGLM...akhirnya setelah terlepas 2 musim maka tuk musim yg ke 3 ni wa berjaya juga tgk PGLM...nak2 lak katanya ini penampilan terakhir Tiara..wa pun dpt tiket yg da last2 kemampuan gak..cepat sungguh tiket sold out...n mmg tak jangka lak dpt seat yg depan...so mmg jelas n puas la wa tgk..tu yg leh dpt amik picca pas dowang abes..kalau duk yg atas2 mau le ciput je gambar dowang tuh...

Oleh sbb cite ni zaman silap punya maka pelakonnya smua awwww...berkemban u..hehehehehhehe...so moh le layan all the piccas..












nota kaki panglima:-sesambil tu sila la singgah kat http://butikwawa.fotopages.com


Friday, 13-Feb-2009 03:20 Email | Share | | Bookmark
Birthday of the month


Tak sempat la nak tulis panjang2...letak lagu dl la yer...

HAPPY BIRTHDAY TO MY SELF


Saturday, 31-Jan-2009 14:23 Email | Share | | Bookmark
3 Toncet Bersaudara Dan Tag

 
 
 
View all 4 photos...

ni le dia 3 toncet bersaudara..Anis, Ji'a ngan Ayu


Sesi tunjuk gigi




Ni plak keje sek dr kak zaiy..



Peraturan nya:-

1. Copy badge "2008 Cute's 3logger Award" di atas untuk diletakkan di blog anda.
2. Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda -
kakzaiy yg kasi..
3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya (anda di-tag).

Hmmm...apa nak tulis yer psl 10 fakta ni sbb dl rasanya da ada gak yg iras2 ni...takan nak tulis fakta yg sama gak lagi kan...apapun wa try je la yer...janji 10 yer..

1. Tiada warna kegemaran yg khusus..
2. Tiada nombor kegemaran
3. Suka tgk cite kartun...
4. Kalau diberi pilihan antara membaca dan mendengar...wa pilih mendengar..
5. Bersifat agak HATI TISU walaupun kadangkala bersikap macam orang takde perasaan...MULA PLAIN DAN HATI KERING
6.Kalau pegi tgk wayang tak suka tgk cite yg nak kena pikir2...smua yang lite n easy jer...
7.Memilih makanan dan minuman...hehehehhehehehehe...
8.Suka pada benda2 seni dan sejarah tp cukup tak suka hal2 yang berkaitan dengan kesusasteraan melayu..masa form 4 1 hari je masuk class art..pastu soknya trus tuka masuk class account sbb pening ngan benda2 sastera..mihahahahahhaha
9.Tak suka beli majalah yg berunsur hiburan semata2 cam URTV, HAI..
10.Adakala lebih suka duk memerap kat umah...rumah ku syurgaku...hehehehehhe

As usual yer singgah le ker http://butikwawa.fotopages.com tuk cuci mata..kalau ada yg bekenan blh la oder barang sehelai dua..





Friday, 23-Jan-2009 16:41 Email | Share | | Bookmark
Ulang Tahun Kelahiran

 


Pada 20hb yang lepas adalah hari ulang tahun kelahiran bonda yang amat dikasihi iaitu Bonda Masriah Binti Shukor..Tapi wa agak ralat jugak sbb hanya mampu wish, peluk n cium mak pada kul 10pm sbb wa kalut uruskan adik wa masuk hospital..itupun sbb mak dtg hospital hanta adik wa Adda..Adda la yg kena teman Laily duk kat spital tu..selama 3 hari juga ler wa jadi cam pak guard tu..tido tak lena..wa amik EL 1.5 hari..hari ke 3 wa da cam pening2 sbb tak cukup tido..

Laily adik wa yg masuk spital ni plak bday dia on 28th ni...kang wa buat ler n3 spesel tuk dia masuk spital yer...sok nak blk kg...nak anto adik2 wa blk kg..n planning something tuk bday mak n laily...sekian ler tuk n3 kali ni..xde idea nak tulis pepanjang..


[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net