My Life

By: WaWa Peace

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 15-Apr-2009 12:00 Email | Share | | Bookmark
Tiru Macam Saya

 
 
 
View all 5 photos...
Ni ler aksi2 anak buah wa bila dorang nak jugak mencuba bulu mata pelesu yg wa pakai...sorang2 nak merasa mcm mana rasanya ada additional awning kat mata..hahahhahahaha


Hye..its me..nikum....


Ni plak kacang..dia pun nak gak try cam kakak dia...


Kena gilir2 pakai sbb bulu mata pelesunya ada sepasang jer...




Ni yg paling chomel....da elok2 pakai bulu mata pelesu tp gigi ronggak...senyum da smpai nak ilang mata...

nota kaki pelesu: baju kat butik wawa da update jugak..g ler tengok yer stok baju baru kat http://butikwawa.fotopages.com


Thursday, 9-Apr-2009 12:58 Email | Share | | Bookmark
Pose..Posing...Sampai Pening...

 
 
 
View all 6 photos...
Selama ni posing main suka2 jer...hentam kromo...bila nak kena posing yg berseni punya la payah....mihahahhahahahaha....mcm kayu plak badan....keras kejung....tak pun bak kata azue...posing tiang lampu....mihahahhahahahahhaha...Apapun terima kasih buat smua yg terlibat...


Selepas menjadi spiderwomen melekap kat dinding..hehehehhehehehe






Aksi menongkat dagu masing2...


Ini pun sama...tongkat dagu lagi...


Yang ni plak iklan kasut...hehehehhhe..sape nak kasut camni leh carik kat subang parade...

Quote:
watie..ni antara posing yg xbape tiang yer...wahahahhahaha


Wednesday, 1-Apr-2009 14:26 Email | Share | | Bookmark
Maya & Fadzli Part 2

 
 
 
View all 6 photos...
Kalau aritu wa da buh picca Maya & Fadzli Part 1 skang wa buh part 2 plak...part 2 ni da tentu la kenduri rumah lelaki....utk belah lelaki ni agak payah sikit sbb pengantin xleh nak shoot outdoor jauh dr umah..so kena wat kat sekitar umah je la...sbbnya adalah..kenduri belah lelaki ni style org kampung akan dtg sedikit demi sedikit dan dorang mesti nak kena jumpa pengantin...

Dorang ni dua2 keturunan jawa...dan wa da terjumpa 1 adat yg agak pelik iaitu sekiranya jemputan yg dtg tu ada anak kecik (baby) dorang akan mintak bedak pengantin utk disapukan kat muka baby tu...reason dia adalah tuk elakkan baby tu melalak tak tentu pasal...dari segi logik wa tak sure plak apa rasional kena buat mcm tu...hehehehhehehehehehehhe....


Mini persandingan sebelum bersanding kat dlm umah...alkisahnya kata makcik2 rewang (merujuk pd orang yg bkerja pd hari kenduri tu...lain tpt lain panggilannya) tu mini persandingan yg dibuat kat tgh laman ni adalah tuk bg peluang kat org2 rewang yg tgh bkerja tu tuk tgk pengantin...ye la kan..kalau da tgh keje mana sempat nak tgk pengantin bersanding kat dlm rumah..so bila wat mcm tu smua org rewang akan tau la bagaimana rupa bentuk pengantin tu...time ni la upacara silat pengantin akan dipersembahkan jugak....



Ni cam biasa la sesi mengisi peyut sambil posing2...


Lalang pun lalang la..janji ada props...hehehhehehe


Oleh sbb kat kws kampung so nak posing tgh jalan pun xde hal...kenderaan tak banyak..


Posing..Posing dan posing...



Kat tangga umah jiran pun boleh...dicelah-celah pasu bunga...


Friday, 20-Mar-2009 13:11 Email | Share | | Bookmark
Antara Bagan & Bendang

 
 
 
View all 5 photos...
Korang pernah dengar lagu Shiela Majid yg tajuk dia Antara Anyer Dan Jakarta.Kalau tak penah dengar lagu tu...

ni lirik dia...
Deru sang ombak
Bersilih ke pantai
Disambut alunan
Nyiur Melambai

Rembulan megah
Diatas mahligai
Tersenyum melihat
Kita berdua

Angin membawa
Lagu cinta
Sejuta bintang
Bermain mata

Seakan lena
Dua insan
Di dalam skenarionya

Antara Anyer dan Jakarta
Kita Jatuh Cinta
Antara Anyer dan Jakarta

Kisah cinta tiga malam
Kan kuingat selamanya
Antara Anyer dan Jakarta


Skang cuba kita tuka plak Anyer & Jakarta tu kepada Antara Bagan & Bendang...kowang kena nyanyi sendiri la yer...wa rasa sedap jugak kan...

Ok back to the track....Sape yg sekampung dgn wa sure tau kat mana kws bagan n kat mana kawasan bendang...Perkataan bagan n bendang ni biasa owang kampung je yg suka guna..owang2 bandar panggil kws bagan tu kws jeti or perkampungan nelayan n kwn bendang tu kws sawah padi....tp pd hemat wa...perkataan bagan n bendang tu lebih sedap disebut n tepat maknanya...diulang yer...pada hemat wa...(ayat diulang bagi mengelakkan ada pihak yg menyangkal kenyataan wa ini)....

Di antara pemandangan di kws bendang pada waktu da sore....


Bendang yg da kena mesin..dulu kita panggil mengerat...skang da guna mesin...kena la panggil da kena mesin...sape penah naik mesin padi ni...syok woooo...lagi2 dapat ikut pusing abes 1 bendang..pastu tgk camne proses pengasingan padi dan jerami...



Ni antara bot2 yang berlabuh kat bagan tu...masa memula wa naik bot nelayan ni agak seriau jugak..lg2 bila dia berlabuh kat tgh laut tu...wa seriua sbb wa xpandai berenang...hehehehehhehehe


Ni plak sampan2 kecik...elok jer bderet.....

Nota kaki antara bagan dan bendang:- sesambil tu singgah la kat http://butikwawa.fotopages.com


Thursday, 12-Mar-2009 13:22 Email | Share | | Bookmark
Maya & Fadzli Part 1

 
 
 
View all 15 photos...
Ni antara aksi tembak menembak bagi sesi kawin-kawin plak.....ni antara yg terbaik wa blh buat pd masa tu..tp insyaallah...mmg byk lagi yg blh wa improve....komen membina dialu-alukan....komen yg membunuh mmg nak kena bunuh...hahahahahahhahaha....


Org yg paling ceria dan paling cantik pd haritu...senyuman pun tak lekang...


posing sat before turun sambut hero datang bertandang


Kena kasi centre jugak..kang sengget tak lawa plak..


Abg kat mana? da smpai belum?...jgn sesat tau...hehehehehehhe


Kerana SYABAS la dorang bertemu jodoh...tu yg manten laki peluk sakan tong air tu..hahahahahahhaha


Cute kan pasangan ni...sowang senyum meleret...sowang senyum ngada2...hahahahahahhaha


wahai perempuan sekalian..ini manusia da jadi suamiku.....


Inilah isteriku.....cantik kan....


Hang bunga sedang beraksi...


ni plak PA wa pd haritu...chumel tak???/

nota kaki baju biru pengantin:- cam biasa la yer yuk singgah kat http://butikwawa.fotopages.com tuk tgk baju2 yg cute2 dan harga yang berpatutan...


[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net