My Life

By: WaWa Peace

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Saturday, 18-Jul-2009 16:46 Email | Share | | Bookmark
Santai di Tasik KJ

 
 
 
View all 8 photos...
yuhuuuuu smua...windu seh kat kowang kengkawan fp..tp skang ni memacam la halnya...nak duk ngadap fp ni susah nau da rasanya..tgk la date upload gmbar tu on 18th...ni on 23rd br publish...umah ni pun ala2 da menjadi umah keliwon kot...penuh sawang..spiderman da godang2 bgayutan...

So moh le kite melayan gambar kaum kerabat wa bersuka ria di tasik kelana jaya tu...deme tu ngikut wa sbb kakak dorang ni kunun2 da rasa badannya da bam bam..maka kena le ikhtiar nak mengurangkan bam bam nya itu...tu yg g "berlari2 kecil" kat keliling tasik tu....

Yg paling tak hingat tu ada plak siap wat picnic..tapau cucur bilis, air teh o ngan kopi pastu ader kepok...makcik wa siap bwk tikar mengkuag lg tu..picnic kat bwh pokok smbil tgk anak2 dia kat playground tu ha....

ni le dia gambor2 yg sempat ditembak...















Wednesday, 10-Jun-2009 04:48 Email | Share | | Bookmark
Aku Bukan Tiang

 
 
 
View all 5 photos...
Actually mmg ada banyak gambar nak buh lam fp ni..tp bila tiap kali nak upload asyik slow je tu yg jd malas..hahhahahahahhahaha...

Ni punya kisah da terjadi 2 bulan yang lepas...lau nak ikutkan mmg wa xnak join...tp sbb kan xcukup group maka wa pun join la...g training bape kali jer...than trus tournament...pape pun wa ngan partner dpt deyah tpt no 3...dapat la duit sowang 40 hengget....

Oleh sbb bz berlawan badminton dan jd line women maka wa xsempat la nak jalan sesi tembak menembak cam biasa...ada pun tak banyak...tu pun bukan wa yg tembak...org lain yg tembak guna senapang wa..

Maka ni la dia gmbar yg ada seadanya...


Ni posing sebelum stat tournament


Ni plak after 1st round...da stat peluh2..tu yg selempang towel kat leher...

[

Ni masa nak tggu tuk lawan tentukan sape yg masuk final...


Walau penat senyum ttp senyum bl nampak camera..


yang ni la buktinya wa dpt no 3...bos besau yg kasi menda alah tu....kasi time wat team building kat PD...Kisah PD wa cite kendian erk...

*maap la yer ada gmbar yg kualiti dia CAP AYAM...hehehhehehehe

Quote:
Kak Ratna ngan Kak Pau..jgn la terasa la pasal camera tu...lau camera hebat pun tp xbape reti nak guna hasil gambarnya cap ayam gak..contoh yg ada cam kat atas tu la... ...akak berdua nyer gambar cantik per lau pun xguna "mesin gun '.......


Sunday, 17-May-2009 15:31 Email | Share | | Bookmark
Suraya Part 1

 
 
 
View all 5 photos...
Ni smua gambar Kak Sue masa upacara tuka-tuka baju ngan pra nikah...Mekasih Kak Sue sbb tak kisah "dibuli" oleh wa..Almaklumlah kan da Kak Sue nak kasi gmbar nmpak kuyus dan kaki nmpak runcing..Kak Sue ni masalah utama ialah mata dia yg agak kecik..so bila ditambah ngan awning bulu mata tu...lagi le pyh dia nak bukak mata tu ha..byk jugak le gmbar Kak Sua yg seakan2 mata terpejam bila dia senyum lebar...Last2 nya terpaksa la suh Kak Sue konon2 buat muka ala2 high fashion..tak pyh senyum sangat..cuma dia kena pandai main ngan ekpressi muka je..kasi muka tu lembut...tukang cakap mmg le senang..tuan punya badan yg nak buat pose...sian jer...wakakkakakakka...Anak2 buah Kak Sue lak kata..tukang amik gmbor lg ober pose dari manten...dia kata da ala2 iklan Silkygirl tu ha....


Pakai kimono ngan payung buluh


Jd anak mami ngan wirawati ayu...spatutnya ada keris bila pakai bj hijau tu..tp mak andam lupa bwk da itu keris...


Ni antara pose high fashion yg Kak Sue buat..amacam??? ok tak???


Menung ayu gitew...

Nota Kaki high fashion ~ jom la singgah kat http://butikwawa.fotopages.com..ada baju yg mampu milik..(cam ayat nak jual rumah lak kan... )


Friday, 8-May-2009 03:39 Email | Share | | Bookmark
Istimewa buat Mu...

 
N3 khas buat Emak wa yang tersayang....Puan Masriah Binti Shukor...terima kasih mak atas semuanya...






nota kaki ibu: nak baca repekan wa psl hari bu singgah kat blog wa erk http://snowpeacelife.blogspot.com


Tuesday, 28-Apr-2009 15:18 Email | Share | | Bookmark
Take 5 From FP

 
 
Wa agak bz ngan keje2 duniawi.. so masa utk fp skang amatlah terhad...lagipun kalau nak update fp ni proses nak upload picca tu memakan masa yg agak lama...so tu yg take 5 jap dr FP..so kalau nak tau apa yg wa buat leh la singgah kat blog wawa http://snowpeacelife.blogspot.com

Kat blog wa cuma perlu bebel2 jer...xde gambar pun xpe...than dia amik masa yg kejap...tp mcm mana skalipun FP ttp yg utama dihatiku...

Nota tic tac: jemput la singgah kat http://butikwawa.fotopages.com



[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net