My Life

By: WaWa Peace

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 18-Nov-2009 01:42 Email | Share | | Bookmark
Adhoc Outdoor Potrait

 
 
Again....update n3 wif old pictures.....huhuhuhuhuhuhu....my sweet darling will be back by end of this week...perhaps more and more great moment will be capture after this...Gosh.....really missed my lovely darling "NIKON"

At the first place this outdoor potrait session was by "terjebak"....Started by knowing the sweet and cool "uncle Zamrud" from the photo malaysia forum.I've forwarded something for my profile and its end up wif fun outdoor potrait. These photo was taken by uncle zam buddies Paklan and Min Xylan...Tq so much guys...uols such a fantastic moment capture...the best part was after the session i've found out that Paklan is always capture flora as his subject..but for that day i become his "BUNGA"..





Quote:
Most probably i'll be off to Kelantan this weekend please pray for my safe journey ya


Quote:
hahahhahahaha...smua kata wa da tembam..mmg time tu wa bam bam....tau tak tu gmbar bila..huhuhuhuhuhu.... masa tu berat 59kg....hobi plak tido...tu gmbar sekitar bulan Mac 2009...


Thursday, 12-Nov-2009 06:19 Email | Share | | Bookmark
Gediks @ Swinging 60's and 70's Annual Dinner

 
 
 
Tara...inilah dia my gediks-gediks punya poses during annual dinner. ....maybe akan ada yg geleng2 kepala la coz ada gmbar yg terover gediks ...muhahhahahahahha..wat ever it is...even wa je yg paling siuman kat my table that nite tp everything was fun and awesome...the performances was fantastic as well.....all bosses n collegues sooooo sporting n cooperative...even our big...big..big bos was acting liked elvis presly...

Mcm thn2 sebelumnya wa mmg akan dtg paling last...sbb wa bsiap pas maghrib....sib baik ler wa bleh gak make up tuk dinner punya event so xyah la nak kena g mana2 saloon kan..lagipun mmg wa punya konsep simple its better...so wa just mix n match apa yg ada kat umah jer...this year smua org wajib ikut thema......that why la nmpak mmg happening giles sbb smua poyo2 ngan gaya 60's and 70's.....

Opppsss...mana yg da tau..skang wa "handicap" yer coz en nikon tu da kena culik...so all the piccas adalah hasil tembakan my collegues..yg mana jelas n cerah tu pakai M16..mana yg agak blur2 tu pakai senapang patah jer...hehehehehhehehe








Yang pakai bj kuning wif rambut putih tu la yg dpt queen of the night...




*nota kaki artis : wa tau ade yg ngucap panjang sbb tgk wa dressing camni...apa pun...janji wa tau batas2 yg perlu wa jaga....terimalah diriku seadanya...im not sesumpah yg berubah2 kaler mengikut keadaan...wa just mengikut pepatah masuk kandang kambing mengembek..masuk kandang rimau selamatkan diri dari dibaham...hahahhahahahahhahaha

Quote:
tema pakaian tuk 60an dan 70an ni sebenarnya banyak..maybe org akan terus terbayang style P.Ramlee n Saloma..sebenarnya style hippy pun pada zaman 60an /70an jugak.....im not so sure than our event consultant mmg da kasi brief on the dressing concept...so who ever asked me whether my style was 60's/70's or not..well...the answer is "that fashion theme i created by my self to suit the theme and kita yg buat dia..bukan dia buat kita..that why i called it mix and match style..hehhehehehehehe


Friday, 6-Nov-2009 02:50 Email | Share | | Bookmark
Cute kan Saya

 
 
xde camera so xde la gmbar baru....
ni la antara gambar lama yg ada kat dlm HD...


Ji'a yg stil xpandai2 nak buat "PEACE"



Nota kaki gedik2 : pasni akan ada gmbar gedik2 sbb sok wa ada annual dinner..theme dia 60's and 70's.....


Wednesday, 14-Oct-2009 02:13 Email | Share | | Bookmark
Ku Kembali

 
 
 
View all 4 photos...
Salam Aidilfitri yg da ujung2 buat smua.....Ampun dan maaf wa pohon pd smua kawan2 andai wa ada buat salah dan silap samada sedar ataupun tidak....harap kawan2 smua sudi la maafkan yer....

Untuk raya kali ni wa mmg langsung xde amik gambar raya pun....xtau la sbb apa...hehehhehehehehe...gambar org lain je yg byk....skang ni plak semenjak encik compact ngan encik DSLR da kena kidnap oleh adik wa tuk final projek dia lg la wa sanggap trus hehehehehhee....tpaksa la duk dendiam je...kena la tggu dia abes blaja kang br ler dia pulang balik kat akak dia ni....

So korang terpaksa la cuci mata ngan gambar2 yg da expired yer....wa update gambo ni pun sbb kasi korang smua ilang rindu kat wa....mihahahhahahahha....ye la kan...da trus bsawang n korang ingat wa da nak ttp fp ni...so wa buh je la gambar apa yg ada...kan....wa sebenarnya stil lg singgah umah kwn2 yg lain...cuma tak tinggal jejak jer....apa yg terjadi kat korang pun wa stil lg tau.....mana mungkin wa nak putuskan persahabatan yg terjalin antara kita semudah itu......wa sayang korang smua tau.....best dapat kwn2 mcm korang ni.....

Ha..tgk...skali da merapu....berjela gak tu.... so moh ler layan gambo2 wa yg seciput nih....


Taraaaa......


wa ngan anak2 makcik...zati n ji'a


Harap maklum...bg sesiapa yg nak tiru aksi ji'a sila cuci tangan anda selepas melombong yer....


Ini la makcik kesayangan....anak sedara lg beso dr makcik...hehehehehhehehe


Thursday, 27-Aug-2009 03:17 Email | Share | | Bookmark
Program Amal Nur Kasih Ramadhan

 
 
Salam buat smua rakan taulan fp..Maaf yer skang wa amat jarang nak berfp apatah lagi nak singgah kat umah kwn2 smua..walau bagaimanapun kwn2 smua ttp dlm hati wa..

Ni pun just n3 pendek sbb nak bgtau yg program amal seperti yang tahun lepas muncul kembali...untuk keterangan lanjut leh g kat umah azue plak tgk details tuk program ni yer...http://azueriena.fotopages.com.

Pada kawan2 yang pd tahun lepas ada hasrat nak turut serta tp tak berkelapangan pd masa tu maybe blh turut serta pd tahun ni plak..sesungguhnya "rasa seronok" buat program amal ni mmg xboleh nak kita explain dgn perkataan..sapa yg rasa akan tau...

Sape2 yang rindu ngan wa leh la masuk kat facebook wa erk...carik wawa jamil...(ada ker yg rindu kat wa....hehehehhehehehehe...)

Ni punya award suda lama...ni br mau buh..papepun mekasih dana...sib baik akak tak tcekik ha..time mkn pun kau nak amik gambo yer...opsss...ni sesi mkn2 bkn lam bulan poser yer....


Latest Info (1/9/2009) ----->SYUKUR ATAS KELAPANGAN YG ALLAH BERIKAN PROGRAM INI AKAN DISERTAI OLEH SHAWAL AF FC..



[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net