My Life

By: WaWa Peace

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  7  8  9  10  11  12  13  [14]  15  16  17  18  19  20  21  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 23-Jul-2008 05:49 Email | Share | | Bookmark
Treasure Hunt @ Pulai Spring

 
 
Zaki dgn gaya macho kunun
View all 11 photos...
Sambung blk kisah cari rete karun kat Jb nun…
Tuk part ni xde la kejadian yg weng weng lg cam entry yg lepas..pas kami lepak2 kat bilik dlm kul 6.30 Wa n Zaki sj turun awal tuk ronda2 sekitar Pulai Spring ni sementara menantikan waktu maghrib. Ms Thong n Clearance tak join sbb dorang da selamat mengeksport diri dorang ke umah kaum kerabat dorang..so tinggal la Wa n Zaki jer…

Wa rasa wa nampak gemuks je dlm gambar ni..Oh Tidakkkkkk


i like this picca..




Senjakala di Pulai Spring..Kalau kat sawah/bendang petani berbondong2 pulang dari menebas rumput kat bendang..Kat padang golf pun ada gak "petani" yg pulang dari menebas..

Upacara mlm tu biasa2 je since kami pun malu sebenarnya nak tgk jawapan sebenarnya setelah tau kami byk wat kesilapan..so kami lyn makan jer la..nak amik gambor pun xde mood sbb da penat..dlm kul 10pm sharq bagitau dia da sampai kat lobi..so wa kuar dl g sembang2 ngan dia sementara zaki tunggu kat dlm hall tuk upacara cabutan bertuah..even kami kurang beruah dlm score jawapan treasure hunt..group kami dpt gak cabutan bertuah..dpt la beg galas..jadila kan..


Antara acara selingan semasa sesi makan makan

So pas je selesai acara tu Sharq pun bwk Wa n Zaki ronda2 jb naik JET nya..Zaki kagum sbb JET tu punya meter sampai 260…kalau wira kami tu meternya smpai 200..agenda utama pd mlm tu adalah nak carik durian..ni kes ngidam nak mkn durian la..kami pun pegi kat Skudai..Zaki blur n konpius sbb kami bwk dia guna jln short cut..Sib tak bape baik la apek yg jual durian tu tak niaga plak mlm tu..dr Skudai kami trus g kat area Taman Johor Jaya..Ada 1 gerai jual durian..tp mahal giles..sekilo RM7..buah da la cinonet jer..dia hingat kami ni pelancong asing ker yg nak charge mahal2..sbb cam da tgh mlm sgt kami cancel je la niat nak carik durian lg..so kami menghala ke Bandar sbb nak tunjuk kat Zaki rupe Danga Bay..1st plan nak lepak kat restoran Singgah Selalu tp sbb ramai benau manusia so cancel la..sbb ramai manusia krn ada acara Jom Heboh..so kami pun truskan je la perjalanan meronda Bandar Jb..kami nyaris2 nak sampai kat area Stulang tu..tp disebabkan oleh mata yg da ngantuk waktu pun da kul 1.30am kami decided tuk blk hotel je la..

Sampai otel wa n sharq xtido lg..sembang update profile masing2 n kisah ahli geng yg lain smpai kul 3am..tu pun memula tak sedar tu hari da ¾ mlm..bila da pasan br la tutup lampu n trus tido tak sedarkan diri til subuh..hehehehehe..

Pagi kemas brg2 siap2 sbb pas bekpes Sharq da janji nak bwk ronda UTM..rindu la kat UTM..memula ingat nak call my beloved lecture tp sbb masa suntuk kang tak syok plak nak sembang sekijap sgt..maybe next time la..Bekpes pagi tu boleh tahan..Zaki kata Wa kuat makan..hangin jer Wa..reason dia ckp mcm tu sbb Wa g amik smua jenis mknan yg ada sedangkan dia just amik nasi lemak n kuey tiaw..than Wa agrue la balik..Wa amik byk tp smua dlm kuantiti yg sikit cam sesudu than share tuk 3 org..dia amik 2 jenis tp mumbung, penuh pinggan n tuk diri dia sendiri ..mls nak agrue Wa ckp je Wa ada 2 tank yg nak kena isi..hahahahahahaha….

Pas selesai bekpes kami trus g tmn u nak isi minyak kete dl..than kami pun menuju masuk UTM..abes seluruh UTM Sharq bwk pusing..Paling nostalgia bl g ronda kat dlm kolej Tun Fatimah..This is the one n only kolej yg dihuni oleh 100 perempuan (kecuali felo la yer)…Kolej ni ada pagar n pd zaman wa dulu kolej ni la yg paling lawa n bersih..Wa duk kat kolej Tun Fatimah ni dr 1st year sampai final year..Wa xpenah duk menyewa kat luar..

Pas abes pusing2 UTM kami g ngeteh kat kopitiam dlm Jusco Tmn U sementara nak tunggu kul 12 noon..Dlm kul 11.30 Ms Thong call bgtau dorang da sampai kat lobi n ready tuk chk out..So kami pun kuar la dr kopitiam Jusco tu tuk chk out gak..

After chk out sesi bpisah ngan my lovely sister Sharq..sedih gak sbb ntah bl lagi kami akan jumpa..Sharq n Wa ni lain course n dia few years lebih muda dr Wa tp our frenship lasting til now..Ingat dulu dorang (geng Sharp n Yanti) suka kutuk Kak Wa dorang ni dengan ungkapan “Akak kan org zaman 70an mana sama ngan kami yg zaman 80an ni”…ciss….tertusuk dikalbu ungkapan korang tu..hehehehehe…apapun ouls mmg best la dik..Kak Wa syg korang smua even skang kita jarang jumpa..huhuhuhu..emosi la plak…

Pas sesi peluk cium kami pun berangkat pulang..


Quote:
Ramai yg wat gossip ni ingat jejaka cumel tu bopren wawa...sebenarnya jejaka cumel tu tunangan org beb..dia tu opismate wawa not my bopren...hehehehehehe


Note : wa ada stok baju tuk kengkawan yg plus size kat http://butikwawa.fotopages.com


Monday, 21-Jul-2008 05:35 Email | Share | | Bookmark
Kaulah Segalanya

 
 
Sekali sekala pastinya ketenangan hidup kita akan dikocak oleh masalah yg menuntut kita berfikir sejenak…Masa ini jugalah kekuatan rohani kita memainkan peranan yg amat penting…Jalan yg terbaik adalah optimis, redha dan mengadu nasib pd yg Maha Esa…Kerana semuanya yang terjadi adalah darinya dan pastinya ada kebaikan yg telah tertulis…

Bila jiwa kacau n otak serabut ngan byk hal wa perlu buat byk perkara tuk alihkan perhatian wa dari asyik pikirkan that subject…so sepanjang minggu lepas masa wa mmg terisi ngan byk perkara..the best part wa dpt tido ngan lena dan nyenyak even otak serabut n jiwa kacau..syukur atas nikmat ni..sbb smua orang penah merasai betapa tak syoknya apabila berhadapan dengan situasi payah tuk melelapkan mata bila byk perkara yg berserabut kat dlm otak…dan sesungguhnya hati yg tenang dan jiwa yg damai tu juga adalah nikmat yg Allah berikan yg tak ternilai harganya..indah sungguh hidup ini bila hati ini senantiasa tenang dan damai..

So antara perkara yg wa buat ialah siapkan jaitan manik dan buat muffin…muffin ni wa guna recepi dari fp MamaFami..tp wa adjust skit la berdasarkan kepada bahan yg ada kat umah antaranya wa tuka gula ising ngan gula perang n choc chip ngan choc rice..ni kes malas nak g kedai..almaklumlah umah kat atas anginkan..bila da naik tu payah sgt nak turun..hehehehehehe…

Ni first time wa cuba wat muffin guna cup yg keras..wa ikut arahan MamaFami tuk buh ¾ cup jer…tp sbb masalah kurang pandai nak agak ¾ tu camne wa punya muffin tlh melimpah kuar dr cup dia masa dibakar..tu yg rupanya kurang cantik.. wakakakakaka.. apapun muffin tu mmg sedap..wa bwk kat opis kejap je da licin..ni tuk kali pertama wa tempek recepi yg wa amik dari fp MamaFami..

MUFFIN CIP COKLAT
Sumber : Sis Roylazim

Bahan-bahan ( 20 biji ) :

• 6(M-size) biji telur
• 150g cip coklat
• 250g butter tanpa garam - dicairkan
• 50g serbuk koko - ayak
• 2 sudu kecil baking powder - ayak
• 200g gula aising - ayak
• 200g tepung gandum - ayak

Cara-cara :

1. Masukkan telur ke dalam mangkuk. Pukul sampai berbuih. Tak payah guna mixer.
2. Kemudian masukkan bahan-bahan yang diayak. Kacau.
3. Masukkan butter. Masukkan chococolate chips. Kacau sampai sebati
4. Isikan adunan ke dalam cup muffin. 3/4 penuh.
5. Bakar dalam oven dengan suhu 170C selama 30 minit.

Note: tukang msk tak mkn sgt pun apa yg dimasak..yg kenyang n untung tukang makan iaitu adik-adik, famili ucu n kengkawan opis…hehehehehehehe





*pasan tak ada muffin yg penyek sebelah..hehehehehehe


Thursday, 17-Jul-2008 05:14 Email | Share | | Bookmark
Treasure Hunt Part 1

 
 
 
View all 6 photos...
Finally zaki bagi gak smua piccas yg sempat disnap time treasure hunt pada 5hb Julai 2008 anjuran Shell Card.

Pagi tu wa la antara yg sampai lambat ke tempat berkumpul. sepatutnya kul 7 dah kena ada kat sana ni pukul 7 wa baru kuar umah..sib baik umah ngan kelana jaya tu dlm 10 min jer..hehehehehe.. sampai2 je smua org tgh bz dengar taklimat..yg peliknya geng2 wa smua relax2 jer..cam da teror je..padahal smua baru 1st time join treasure hunt..

Dlm kul 7.30 pagi kami pun dilepaskan tuk memulakan treasure hunt..Kami mmg plan pun masuk treasure hunt ni just for fun..if ada rezeki menang bagus jugak..tapi bila da baca soklan kami smua trus gelak sbb for sure mmg kami tak kan menang..penat gak nak pikir jawapan dr clue yg diberikan..Dlm kete wa mkn bekpes yg Ms Thong amik tuk wa n zaki..

Ms Thong sebenarnya tak berapa sihat ari tu..dia demam n batuk2..half way dia punya demam makin menjadi2 plak..so kami kecualikan dia dr kena kluar2 cari jawapan..keje dia tunggu kete jer..yg wa plak terlupa nak bwk spek..so mana benda2 yg jauh wa tak nampak la ( i rabun u... ). So apa2 harapkan pd Zaki n Clearence je la tuk telek tiap benda tuk carik jawapan..wa yg mana kat depan mata tu jaraknya sedepa wa nampak la..yg mana jaraknya berdepa2 cam samar2 la nak nampaknya...

Oleh kerana ni 1st time kami join mmg terkial2 skit la kami dibuatnya nak carik jawapan..tp bila terkena dpt jawapan yg konpident betul rasa cam bangga giler.. ..

Ada 1 kejadian yg mmg tak boleh nak dilupakan la..Masa pendaftaran pagi setiap kumpulan diberi 1 plastik itam..Ms Thong kata plastik ni tujuannya tuk isi sampah..wa pun cakap la..baik sungguh dorang bagi kita plastik sampah yer..tp apsal beso sgt..than Ms Thong jwb..senang nak isi sampah byk2..than if i muntah pun bleh buh dlm plastik tu..Bila sampai kat chk point Garry tanya where is ur treasure kat wa n zaki..Kami ofkus la blur tahap gaban..than Gary kata ur black plastic beg...tetiba Ms Thong muncul trus jwb Ada..Ada...Ms Thong ngan konpidentnya g la amik beg plastic itam yg da isi ngan sampah cekedis kitaorang kat dlm kete...Sementara tggu Ms Thong amik plastik tu wa nampak ada byk plastik itam yg diisi ngan brg makanan ringan kat tepi Gary..Wa da suspek something wrong somewhere..bila ckp kat Zaki jawapan dia "Makanan ringan tu nnti dorang bg kat kita tuk kudap2 kat dlm bilik"..than Ms Thong n Clearence pun dtg bwk beg plastik itam tu n bagi kat Garry..U all tau tak apa reaksi Garry...Dia trus wat muka terkejut tahap Dewa...Sebenarnya plastik itam tu tuk isi brg2 yg sepatutnya kami beli disepanjang perjalanan...benda ni diberitahu semasa taklimat pagi tadi...Kami smua kan tak dengor taklimat tu..blagak pandai...

Sambil buat muka tak bersalah kami berempat pun pakat la gelak sakan... Sengal kan..sib baik Ms Thong tak isi muntah dia dlm beg plastik tu...Sampai kat dlm bilik kami dok gelakkan hal ni...Sekian tuk part 1


muka wa betul muka baru bangun tido


Posing kat ruang tamu apartment


Kat dlm Bilik Ngan Ms Thong

if rajin mai singgah kat http://butikwawa.fotopages.com yer..


Monday, 14-Jul-2008 05:13 Email | Share | | Bookmark
Ismuka???

waktu naik
waktu naik
waktu turun
View all 6 photos...
Q: Ismuka???
A: Ismie Salwa..
Q:Kaifahaluq??
A: Anna bil hoir..

(ejaan bahasa arab melayu kat atas tu wa tak sure betul ke tak..hehehehehe..janji ada bunyi la..)

Kali ni kisah pasal pangkal nama plak..before tu wa nak bersorak sat..Yeeeehaaaa..wa dpt award dr Zai n Rinna..Thanks for both of U...Kwn2 fp yg lain pun ramai gak yg dpt award ni...sonok la dpt shared award ni ramai-ramai..


Sebelum cite kisah nama kita wa nak cite psl kali pertama wa n geng g genting..Gambar pun da dekat 2 thn...kami g naik bas dari stesen KL Sentral je masa tu..sbbnya smua mls nak tunjuk skil drive jln yg mendaki bukit tu...smua nak relex jer biar drebar yg bwk..so tu yg kami pilih drebar bas tuk bwk kenderaan kami (bas la tu)

Tiket yg kami beli pakej tuk tiket bas pegi dan balik, tiket skyway pegi dan balik n also either tuk meal or outdoor theme park..masa tu kalu tak salah baru RM35.00 je kot...oleh kerana 1st kami g naik genting maka 1st time jugak la kami naik skyway tu...,masa naik ok la sbb siang n nampak pemandangan luar..bila blk yg seriau skit sbb da lewat petang kabus da stat tebal..so kami xnampak pape pun kat luar..
than angin pun da mula bertiup kuat..so beberapa kali skyway diberhentikan tuk mengelakkan gondola dari trus swing..kecut perut kami beb...

Kami tak main byk pun permainan yg ada tu..sbb pas je naik rollercoster dina n suhaili da serik plak..terkejut katanya..so takan wa sorang2 je yg nak enjoy smua permainan tu sedangkan dorang tggu kat bwh jer..so kami decided tuk pusing2 je lat kat outdoor n indoor theme park Kota Keriangan tu sambil amik gambor la..





Kat bwh ni wa tepek skit data psl kunun2nya pangkal nama kita tu mencerminkan peribadi kita..betul ke tidak tu wa pun tak sure..cuma yg pastinya dlm islam pun mmg disuruh memberi nama yg baik2 maksudnya supaya akhirat kelak barisan tuk kita dihisab yg awal..bagi nama yg maksudnya tak elok lambat la giliran hisabnya..n yg langsung xde makna tu adalah barisan yg akhir sekali..tak terjangkau dek akal camne la panjangnya barisan tu nnti..nauzubillah...

So jom la kita tgk2 pangkal nama kita tu apa karektor yg dipancarkan..

Quote:
A

Ramah dan murah senyuman. Mereka juga pandai menyesuaikan diri dalam pergaulan selain bijaksana dan cerdas. Kelemahannya, sangat mudah berasa hati, dan mudah mengeluarkan kata-kata pedas ketika meluahkan perasaan marah. Meskipun begitu marahnya mudah reda.

B

Selalu tenang dalam menghadapi masalah yang rumit dan membahayakan dirinya adalah ciri penampilannya. Mereka juga sangat setia dan penyabar, yang menjadikannya amat disenangi dalam pergaulan. Kelemahannya, sangat mudah tersinggung.

C

Ramah dan pandai berbicara. Ini yang menjadikannya popular di kalangan rakan-rakan. Mereka tidak bersungguh dalam bertindak dan selalu menganggap masalah yang dihadapi adalah remeh.

D

Pendiam, bercakap hanya bila perlu. Sopan, berdisiplin dan kuat bekerja. Kelebihannya itulah yang menghasilkan kejayaan dalam mencapai cita-cita. Kelemahannya adalah selalu bimbang dan sukar mempercayai orang lain.

E

Pandai dan penuh pertimbangan dalam menjalankan tanggung jawab. Sikapnya periang bila hatinya senang, tetapi suka berdiam diri apabila hatinya gundah dan boleh membuatkan hati orang lain terluka.

F

Punya pendirian yang teguh, tidak mudah goyah dan keras kepala. Mereka juga sukar memaafkan. Tidak setia dan amat berhati-hati bila berbelanja.

G

Kerap murung dan bersedih hati. Pendiriannya mudah dipengaruhi. Tekun belajar ketika rakannya bermalas-malasan dan sebaliknya suka bermalas-malasan ketika rakannya sedang tekun.

H

Mudah simpati, bahasanya lemah-lembut. Tidak pernah melukai perasaan orang lain. Selalu tergesa-gesa dalam melakukan pekerjaan, suka berkhayal dan bercita-cita terlalu tinggi.

I

Suka memendam perasaan dan permasalahan. Mereka juga mudah merasa curiga dan cemburu terhadap orang lain. Suka menangis.

J

Ramah dan murah senyuman. Mereka juga pandai menyesuaikan diri dalam pergaulan. Mudah merasa ragu dalam membuat keputusan dan tidak tegas.

K

Pandai berjenaka. Hari-harinya sentiasa ceria walaupun perasaannya gundah. Kelemahannya suka bercerita rahsia sendiri.

L

Ramah dan pandai bergaul dan mempunyai ramai kawan. Tidak suka bergosip dan mencampuri urusan orang lain. Amat berhati-hati bila berbelanja. Kelemahannya, tidak menepati masa.

M

Pandai dan kreatif, suka kelembutan dan jika dikongkong, mereka akan berontak. Senang dijadikan sahabat, kerana mereka tidak berkira. Kelemahannya, boros dan keras kepala.

N

Baik hati dan rapi dalam berpakaian.. Mereka suka menghulurkan tangan menolong orang lain tanpa memikirkan balasan. Kelemahannya, mudah bersedih hati dan kurang percaya diri.

O

Serba boleh. Suka memendam perasaan dan permasalahan serta sukar mempercayai orang lain. Akibatnya ramai yang menggapnya sombong dan suka memilih teman.

P

Pandai berjenaka dan selalu ceria. Punya banyak idea dan sangat kretif. Sering melakukan sesuatu yang belum dilakukan orang lain.. Agak pendendam dan boros.

Q

Setia dan mudah memaafkan orang lain. Suka meluangkan waktunya untuk kawan-kawan. Keras kepala, sukar diatur dan mudah emosi.

R

Pendiam dan bercakap hanya bila perlu. Tekun dengan kerja yang disukai dan bersungguh-sungguh dalam mengejar cita-cita. Suka mengkritik. Dan sukar mengawal bicara ketika marah.

S

Pandai dan tekun dalam mengejar cita-cita. Tidak suka pada orang yang suka memungkiri janji. Kelemahannya mudah tersinggung selain sukar menahan emosi. Jika sudah emosi marahnya meledak-ledak.

T

Sangat berdisiplin. Selalu mengerjakan sesuatu menurut aturan buku. Tidak suka mengelamun atau bermalas-malasan. Suka menonjolkan diri selain senang gugup, terutama bila bersalah.

U

Suka berterus-terang dan menyendiri. Naif baginya merugikan orang lain. Tidak tahan dengan kritikan dan kurang pandai menyusun kata-kata jika berbicara didepan orang ramai.

V

Tutur katanya lembut dan pemalu. Pandai meyesuiakan diri. Selain itu, mereka juga pandai menguasai orang disekitarnya dengan cerita-cerita yang memikat. Tidak suka berterus terang.

W

Ramah dan mudah simpati. Sikapnya amat menawan. Punya toleransi yang tinggi dan ringan tangan. Keras kepala dan sukar diatur, tetapi hatinya boleh dilembutkan dengan kesabaran dan kelembutan.

X

Budi pekertinya halus. Suka melakukan pekerjaan sosial. Mudah tersinggung dan tidak akan berbaik dengan mereka yang menyinggungnya.

Y

Pendiam dan tidak suka menonjolkan diri. Ramai menganggapnya sombong walaupun sebenarnya mereka adalah sahabat yang baik. Tidak berani mengemukakan pendapat.

Z

Pandai berjenaka dan menyesuaikan diri dalam pergaulan. Suka disapa terlebih dulu dan gemar menonjolkan diri.


Closing as usual la yer.. pls visit http://butikwawa.fotopages.com tuk stok baju yg baru..


Thursday, 10-Jul-2008 07:50 Email | Share | | Bookmark
Lalat Yang Punya Angkara

 
Sepatutnya wa nak update kisah wa g treasure hunt minggu lepas..tp yg tukang amik gambo asyik xmasuk opis je so xleh la wa nak cilok gambo2 kat dia..kena tggu dia masuk opis br la..so tuk kali ni wa upload kisah pasal TAHI LALAT...Orang zaman baharik ada berkata TAHI LALAT kat muka tu pemanis n penambah seri even bunyi nyer TAHI..tul ke??? tingat kecik2 dl wa penah tnya mak nape dinamakan TAHI LALAT..lalat tu hinggap kat muka kita n melepas ke???..jawapan mak...Da kejadian TUHAN...bila da beso ni wa xde plak inisiatif nak carik camne bleh terjadinya TAHI LALAT tu dr segi saintifiknya..Ada ke penjelasan dalam bidang sains mengenai TAHI LALAT ni??

Apapun jom kita tgk “maksud” TAIK LALAT yg ada kat bahagian muka kita...Ni just nak tau jer yer..percaya 100% jangan tau..sbb Qada Dan Qadar tu hanya ALLAH SWT je yg maha mengetahui.



Quote:
Moles and what they say about you

The Chinese Almanac, also known as the Tung Shu, is commonly known as a book of auspicious and inauspicious dates, but there is so much more to the Tung Shu than that. It is a vast mine of information relating to astrology, codes and symbols, derived by the wise sages and philosophers of ancient China. In this issue, we bring to you the secrets from the almanac regarding moles on your face and what they mean depending on which part of your face they appear.

First, check your face for any moles, and then look at the diagram above to identify the number(s) that are a closest match to the moles on your face. Usually, the moles only hold meaning for you if they are prominent and they are the only one. If your face if full of spots, acne or "little" moles, they do not count. When you've ascertained which position corresponds to the mole on your face, look up the meanings listed by numbers below.

Position 1 to 3
As a child, you are somewhat rebellious and a free spirit. You have an innate creativity and work best when you are given a free hand. Generally, your superiors like your avante garde approach to life. If you have a mole here, you are far better off in business and being your own boss rather than working for somebody. What is promising is that you have the luck to be your own boss.

Position 4
You are an impulsive person, often acting with a flamboyance that gives you charisma and a sparkling personality, but you can be difficult when there are too many opinions. You tend to be rather argumentative, but never to the point of holding grudges. This mole tends to give you an explosive temper and should you decide to remove it, you will find yourself becoming calmer and more at peace with the world.

Position 5
A mole above the eyebrow indicates that there is wealth luck in your life, but you will need to earn it and work harder than most people. All the income you make must be carefully kept as there are people who are jealous of you who might attempt to sweet talk you into parting with your wealth. Be wary of those who try to interest you in get-rich-quick schemes. If you have a mole here, it is advisable not to be too trusting of others. Follow your instincts and be cautious. And never allow other people to control your finances.

Position 6
A mole here indicates intelligence, creativity and skill as an artist. Your artistic talent can bring you wealth, fame and success. It also indicates wealth luck, but this can only be fully realized if you follow your heart rather than stick to conventional means of making a living. Success will come if you are brave.

Position 7
Moles under the eyebrows indicate arguments within the extended family that cause you grief and unhappiness. This will affect your work and livelihood. It is advisable to settle any differences you have with your relatives if you want peace of mind to move ahead.

Position 8
This is not a very good position for a mole. Your financial position will constantly be under strain because of a tendency to overspend. You also have a penchant for gambling. The only thing is you must know when to stop. Meanwhile, someone with a mole here has a tendency to flirt with members of the opposite sex as well as with the same sex. Better be a little discerning where you exert your charms, or you might get into trouble.

Position 9
This mole position suggests sexual and other problems. It is an unfortunate mole and you are well advised to get rid of it. It brings a litany of woes and a parade of problems.

Position 10
A mole here just under the nose indicates excellent descendants luck. You are surrounded by family at all times and will have many children and grandchildren. You have the support of those close to you and will be both materially and emotionally fulfilled.

Position 11
Moles here suggest a tendency to succumb to illness. It is a good idea to have this mole removed especially if it is a large, dark-coloured mole. Otherwise use lots of foundation to cover it.

Position 12
A mole here foretells a successful but also a very balanced life. You are likely to be not just rich, but famous as well. But although you have every opportunity to live the high life, you will have a satisfying home and family life as well. Women with moles here are particularly lucky and tend to be beautiful and glamourous as well.

Position 13
Your children will be a big worry in your life. Your relationship with them is not good. There is nothing much you can do about this except to learn some tolerance.

Position 14
A mole here suggests a vulnerability to food which can be a big problem in your life. You may have allergies against certain foods or you may simply be eating too much.

Position 15
You are a person always on the move and constantly renovating and redesigning your house. You like to be introduced to new things and see new places. You are not happy if you remain in one place for long. You enjoy travel and adventure, and have a very observant eye.

Position 16
You need to be careful when it comes to eating, and also when it comes to your sex life. These are your two biggest problems. You tend to have weight issues which can make you depressed. You enjoy romance, sometimes with more than one person, but because you are a person with some morality, you will feel guilty about it and this will cause you much stress.

Position 17
You will be someone of great social prominence. You are active on the social scene and an excellent conversationalist. There is a tendency to become bigheaded about your success, which could lose you your good name. This will affect you deeply because you draw your confidence and self worth from what others think of you.

Position 18
You are a person always on the move. There is a great deal of overseas travel in your life, but you should take extra care each time you cross the great waters, as your mole prefers you to stay at home.

Position 19
You have money luck and many good friends, so this is a good mole to have. Your weakness is that you tend to succumb to the charms of the opposite sex. In your life, it is this that could get you into hot water, so do cool your ardour!

Position 20
A mole here can be very lucky or very unlucky. If you have a mole here, you are destined either for extreme fame or infamy. You have great flair for creativity and are also highly intelligent, but your talents can be used for both good and bad. You are not a person to be trifled with for you are no pushover and do not forgive and forget easily. This mole is a mark of someone who will go down in history either as a great or as a tyrant.

Position 21
This is a good mole, as it suggests plenty to eat and drink throughout your life. This mole also brings fame and recognition.

Position 22
Your life is always happy and things go smoothly for you. You could well become a sports superstar if you have the passion for it. Moles at the end of eyebrows also suggest a person of authority and power, so if you are the CEO of a company, you will do very well.

Position 23
You have a high IQ, and you are both brain smart and street smart. You have a highly-developed survival instinct and will lead a meaningful and long life. You will be active until a very old age and will have friends and family around you till the very end.

Position 24
You will achieve fame and fortune in your young age and you are advised to use this period to safeguard your old age, as people with moles here tend to have a harderlife as they get older.

Position 25
You will enjoy good prosperity and recognition luck, but do be careful of excesses. Stay traditional in your attitudes and you will have a long and fruitful life.


For closing if u looking for new adoreable appareal feel free to visit my http://butikwawa.fotopages.com



[<<  <  7  8  9  10  11  12  13  [14]  15  16  17  18  19  20  21  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net