Want your
own Fotopage?






 
My Life

By: WaWa Peace

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Saturday, 8-Jan-2011 03:23 Email | Share | | Bookmark
Jemputan

 
 
Salam semua...mmg dah lama sgt wa tinggalkan fp ni...wa skang dah pindah umah baru kat blog. ni blog wa http://chentashayang.blogspot.com

Masih blum lambat sgt lg wa nak ucap selamat tahun baru buat semua kengkawan. Dikesempatan ni juga wa nak menjemput semua kwn2 fp tuk dtg ke Majlis Resepsi wa.

Sila rujuk kad yer..lau agak2 xsure jalan mana..just call tau




Wednesday, 23-Jun-2010 10:03 Email | Share | | Bookmark
My Lil Bro Convocation

 
 
 
Yuhuuu...lama tul fp ni tersadai....ni wa update la skit yer...kang sesambil wa g jenjalan umah kngkawan lain..ramai kot yg da lupakan wa ni...almaklum la..ai bkn nya pemes pun kan..hehehehehe..

ni gambar masa adik wa yg bongsu konvo. Ni dia konvo diploma..skang dia tgh further kat uitm s.alam...

Qais melompat ngan kwn2 dia


munger orkid yg hanya qais je yg ada time tu...org lain xde...spesel tuk dia tu...hehehe



Monday, 22-Mar-2010 06:45 Email | Share | | Bookmark
Reunion 79 Kick Off

 
 
 
View all 4 photos...
Alkisahnya....bermula dari berjumpa semula di dlm fs dan fb maka terjadilah sesi reunion kick off ni...lau nak ikut memula wa ngan few kwn2 lain just nak duk jumpa n lepak2 biasa jer....skali ramai plak yg suh plan wat reunion sbb tuk sesi melepak ni notice very la the short period...so ramai la yg xdan nak adjust time dorang coz smua da duk bsepah2....mana yg ada incik somi nak kena folo time incik somi jgk...

almaklumlah...kami smua last jumpa thn 1996...pas SPM...pastu smua da ilang...mcm wa sendiri duk btapa kat JB je da dekat 6thn....ada yg duk sekampung pun xpernah berjumpa...ada lg yg best duk selang bape buah umah je dr umah wa...nak jumpa setahun sekali pun jgn harap coz memasing punya timing xkena.....setelah sesi perbincangan secara ala kadar maka berjumpa la kami di JM beriani Bangi....

Keadaan pd ari kita org jumpa tu very the havoc...mcm2 kisah zaman sek dl kuar....wa asyik kena jd bahan je la coz wa je sorang pompuan....tu br je dlm 20% dr smua kwn2 wa yg satu batch SPM 1996...yg ramai dtg aritu kwn2 class wa or lbh tepat lg wa punya geng time kat sek....wa dl amik Account so class 40% melayu 60% cina...dan lagi plak wa byk geng ngan budak laki jer...sbb bdk2 pompuan class wa very the "laku' untuk melayan "taman bunga" yg penuh jiwang...hahhahahahahha....wa xbape gemor sgt melayan taman bunga ni zaman sek2 dl...eceh.....

Time reunion kick off ni kami sepakat nak wat reunion yg lg happening yg mana smua leh join...batch wa dl ada 7 class n tiap class ada dlm 30 org....so very big event nak kena arrange ni nnti...skang ni pun wa n the group tgn giat wat "paper work" bg menjayakan OUR GRAND REUNION....


Ni la geng2 wa time form 5 dl..yg lelaki tu smua 1 batch ngan wa...yg pompuannya plak cuma yg pakai tudung biru muda n pakai bj itam tu je yg dtg...yg lelain tu adalah isteri2 kpd kwn2 wa...








Tuesday, 16-Mar-2010 02:51 Email | Share | | Bookmark
Runway...

 
 
 
View all 6 photos...
Tara.....fashion show for 1 Malaysia 1 Halal kat Masjid negara...kali ni wa buh gmbar byk skit eh...skali ngan caption....

Sure korang akan ckp mcm familiar la muka2 yg lg 3 org tu....ni aksi time kat dlm waiting room...



Ni plak smua kena pakai jubah sbb xmo tunjuk dl la kununnya bj yg kami pakai kat org lain...


Style baru...berjubah purple dan berkelubung...hahahhahahahah


Baju yg diperagaan adalah koleksi D' Zain....pasan tak bj wa tu cam beso skit....jenuh ken control time nak jln sbb pinggang kain dia beso..so kain agak londeh skit..takut tpijak...kang malu mak nyah....hehehehhehehe


This one after show....muka smua da lega....


smua kena maintain senyum lg tu...padahal punya la panas n berpeluh...mkn pun blum time tu...bayangkan la dtg seawal kul 9am tuk makeup...show after zohor....

Apapun it was fun n the excitement wallahhhh... anyone want me to be ur model...hehhehehehehehehe


Sunday, 21-Feb-2010 06:40 Email | Share | | Bookmark
Idle

 
Actually gmbar ni da upload lama ha...21/2/2010..tp tak publish....arini 5/3/2010 br nak publish....hehhehehehehehe....

ni gmbar time g Sunway Lagoon...masa g tu ada offer sempena NEW YEAR....so masuk free...nak main game pun ada 50% diskaun....best jugak masuk sunway lagoon tu memalam....da xtau nak cite apa la...tgk je la sekeping gambar yg ada ni...



Quote:
meh le singgah kat virtual butik wawa kat http://adhwafashion.blogspot.com


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2014.

ns4008229.ip-198-27-68.net